Ontstoppen, reinigen van riolen, septische putten, regenputten, horizontale boringen, ...

7 dagen op 7, 24 uur op 24 uur

Welkom op de website van Verhaege Cleaning. Verhaege Cleaning is jouw partner voor tal van reinigingswerken en staat de klok rond en van maandag tot zondag ter beschikking. Voor al uw ontstoppingswerken van afvoerbuizen en toiletten, reinigingen van regenputten en riolen kan u bij ons terecht. Verder kunnen we u ook helpen bij de uitspuitingen van horizontale boringen en bij de reiniging van septische putten.

Als u vragen heeft bij wat dat allemaal net inhoudt, kan u in het hoofdmenu navigeren respectievelijk naar elk van de vernoemde reinigingswerken om meer informatie te vinden. Vindt u daar ook niet wat u zoekt?

Contacteer ons via het contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Altijd te bereiken op: 051 46 75 95 | 0477 51 61 91 | 0471 31 98 13

Wat wij doen

Ontstoppen

Verhaege Cleaning kan u helpen bij het ontstoppen van afvoerbuizen en toiletten. Met een camera kunnen we meteen het probleem opsporen om zo snel en efficiënt de ontstopping op te lossen.

Lees meer

Regenputten

Wanneer u vaststelt dat het water van uw regenwaterput niet meer zuiver is en/of vreemd ruikt, is het een goed idee om uw regenwaterput te laten reinigen. Verhage Cleaning kan ook u helpen met de reiniging van uw regenwaterput.

Lees meer

Riolen

Het is belangrijk om rioleringen regelmatig te laten reinigen. Rioleringen zullen door vervuiling na verloop van tijd steeds meer opstoppen, wat bij zware regenval voor grote problemen kan zorgen.

Lees meer

Uitspuiten

Horizontale boringen zijn een koepelterm voor kabels en buizen van aller aard. Dat kunnen dus bijvoorbeeld elektriciteitskabels zijn voor de lantaarn in uw tuin of een buis voor de watertoevoer van uw vijver.

Lees meer

Septische putten

Iedereen heeft wel een septische put in huis. Een septische put is een eenvoudig waterzuiveringssysteem. Toch moet de septische put regelmatig schoongemaakt worden, zodat hij het water goed blijft zuiveren en niet verstopt. Bovendien vermijdt u zo dat een onaangename geur zich in uw huis kan verspreiden.

Lees meer